Auxiliar de conversa a l'escola Sant Salvador de CERCS

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 14:16

L'escola Sant Salvador de Cercs gaudirà, a partir d'aquest curs, d'un auxiliar de conversa.

El projecte d’auxiliar de conversa en llengua anglesa és un programa treballat conjuntament des del claustre de professors, l’Associació de famílies d’alumnes (AFA) i l’Ajuntament de Cercs.

L’auxiliar de conversa és un recurs per estimular l’aprenentatge de les llengües i el coneixement d’altres cultures. Dotar d’aquest servei a l’Escola Sant Salvador de Cercs ha de permetre desenvolupar un projecte innovador per la gestió de l’anglès com a llengua curricular, proporcionant a l’alumnat totes les competències lingüístiques.

Aquesta iniciativa, impulsada de forma conjunta amb tots els agents socials implicats amb l’escola com és el claustre de professores, l’associació de famílies d’alumnes i el propi Ajuntament, respon a la voluntat conjunta d’oferir el màxim de serveis i recursos disponibles al centre docent com a eina clau de desenvolupament, de fixació de població al territori i equitat social.

El projecte compta amb una persona amb l’anglès com a llengua materna que durà a terme tasques d’assistència i suport a la docent a l’aula, a través de petits diàlegs, jocs de taula, lectures, etc., i col·laborarà en l’elaboració de diferent material amb l’objectiu de desenvolupar la competència comunicativa i lingüística de l’alumnat en llengua anglesa.

Des de l’AFA de l’escola valoren molt positivament aquest projecte ja que servirà per complementar l’activitat extraescolar d’anglès i posarà a l’abast de l’alumnat una eina més per facilitar l’obtenció de titulacions oficials en aquesta llengua.

L’Ajuntament de la Vila de Cercs, finança de forma íntegra el cost de la implantació del projecte a l’Escola Sant Salvadora apostant de forma ferma i decidia per l’escola pública i els recursos locals.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 13:04