Campanya Solidaria "Tot és possible"

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 00:00

PROGRAMACIÓ D’ACTES TOT ÉS POSSIBLE AL MUNICIPI DE CERCS, EN BENEFICI DE L’ARLET

Les entitats del Municipi de Cercs, amb el suport de l’Ajuntament, organitzen actes durant els propers mesos per participar a la campanya “Tot és possible” i aconseguir reunir els diners que l’Arlet necessita pel seu tractament.

Què s’està organitzant al Municipi de Cercs?

Des del Municipi de Cercs i promogut per l’Ajuntament, es va decidir crear una comissió, formada pels pares de l’Arlet, pel propi alcalde i per diferents persones del municipi en representació de tot el poble, amb l’objectiu de promoure tot un seguit d’activitats per recaptar diners destinats íntegrament a benefici de l’Arlet, dins la campanya Tot és possible.

Així es va crear un grup de treball encarregat de canalitzar i ajudar a organizar el calendari amb totes les accions que poguessin sorgir al municipi, amb la finalitat comú d’aconseguir els diners pel tractament que l’Arlet necessita.

El grup, treballa des de principis d’aquest estiu i ja té previstes prop d’una desena d’activitats durant els mesos d’octubre 2019 i fins a gener de 2020. Totes les entintas que ho vulguin, poden traslladar noves propostes per ajudar amb la causa. Des de la comissió es valorarà la proposta junt amb els pares de l’Arlet i es calendaritzarà per tal de coordinar totes les activitats i evitar que solapaments.

Com no podía ser d'un altra manera, hi ha una gran implicació per part de totes les entitats i veïns del municipi i això fa que aquesta sigui l’acció solidària més important que s’ha portat a terme al Municipi de Cercs. Entre les entitats col.laboradores hi trobem els Reis Mags de Cercs, l’AMPA de l’Escola Sant Salvador, les diferents Comissions de Festes de cada poble, el Museu de les Mines de Cercs, el grup Correcamins de Cercs, Protecció Civil de Cercs i molts d’altres…

També hi ha prevista la col·laboració especial d’artistes, esportistes d’elit i altres personalitats conegudes, que s’aniran desvetllant i mencionant en les properes comunicacions.

Pel que fa al calendari d’esdeveniments, en constant actualització, n’hi podem trobar de tot tipus, concerts, un bingo, actes esportius, una xocolatada, un sopar, etc. Tots ells estan previstos, però alguns encara no tenen la data confirmada i sabem que n’hi ha d’altres que s’hi aniran afegint. (Adjuntem el calendari)

Un dels primers actes previstos serà un Festival de Música Solidari que tindrà lloc el 12 d’Octubre, amb 12 hores de Música d’artistes berguedans i altres sorpreses. Ja hi ha una desena de grups confirmats que faran les seves actuacions de forma totalment solidària. Els artistes que omplen el cartell son: Thug Life, Kiwi,Laura Luceño, Rupits, Apardalats, Mels, DJ Sa l a s, Ant í do t , Man olito’s Ban d i Trending Covers.

El concert d’Els Catarres és el plat fort del calendari previst fins ara, un concert que es farà el 23 de novembre al Pavello d’esports de Sant Jordi de Cercs, que ofereix una capacitat per a 2000 persones i que l’organització espera omplir de gom a gom.

La Comunicació dels actes i tots els seus detalls com la venda d’entrades, horaris, etc s’anirà fent en les properes setmanes.

Campanya “Tot és possible”

Tot és possible és una campanya de recol·lecta de diners, que té com a objectiu aconseguir tots els fons necessaris per ajudar a l’Arlet a fer el tractament que necessita per la seva malaltia.

Aquest tractament pel neuroblastoma que té l’Arlet, té un cost d’uns 160.000$ (uns

145.000 euros) i cal anar a fer-lo a Estats Units, el que suposa encara més despeses extra. Per aquest motiu, la família ha decidit demandar ajuda i crear una campanya a nivell comarcal o fins i tot estatal, per poder assumir aquestes elevadas despeses que comporta el tractament.

Tothom que ho destigi pot col·laborar amb la compra de polseres, assitint als actes  i activitats que s’organitzen a Cercs, però també a nivell de tota la comarca, creant- ne de nous o bé, fent una donació al compte que l’associació NEN ha cedit per la causa de l’Arlet.

El compte per donacions és: ES71 2100 3887 0002 0009 2877

Al Municipi de Cercs, on viu l’Arlet, s’ha optat per la iniciativa de col·laborar d’una forma centralitzada des del propi Ajuntament, mitjançant una comissió per tal d’ajudar al màxim la família a gestionar-ho tot plegat.

També es plantegen altres tipus de col·laboracions principalment per empreses, fundacions i altres institucions que vulguin fer algun tipus de donació econòmica o fins i tot de patrocini o amb producte.

L’Arlet

L’Arlet és una nena de 5 anys, veina del Municipi de Cercs, a la que  agraden molt els unicornis el “brilli brili” i somriure, ella sempre somriu… i té un neuroblastoma, un tipus de càncer infantil que pateix des de 2015.

En aquests anys ha passat per diveses recaigudes i recentment ha perdut la seva cama dreta. Ara torna a rebre un tractament de quimioterapia i immunoteràpia  que acabará en 5 mesos i després, un cop el seu sistema immunitari s’hagi recuperat, podrà anar als Estats Units a rebre la vacuna que necessita. Una vacuna que encara no ha arribat a Sant Joan de Déu, on tracten l’Arlet, i que a hores d’ara només es pot aconseguir de forma privada, en aquest cas, al Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSK) de Nova York.

Aquest nou tractament té un cost molt elevat, entorn als 145.000 euros. Per aquest motiu, la seva família ha creat Tot és possible!.

Des del Municipi de Cercs no s’ha dubtat ni un moment en recolzar a la petita Arlet  i a la seva família amb l'objectiu d'aconseguir els diners per fer que l'Arlet pugui rebre aquest tractament que necessita per superar la malaltia, de manera que el 100% dels beneficis que s’obtinguin amb els diferents esdeveniments, es destinaran integrament a aquesta bona causa.

Tot és possible… i entre tots aconseguirem que l’Arlet pugui fer el tractament!

Per més informació, també podeu consultar les xarxes socials, instagram: @totespossible_neuroblastoma i el web: www.totespossiblearlet.com on s’anirà penjant tota la informació. Per altra banda també hi ha a disposició una adreça de correu electrònic de contacte info@totespossiblearlet.com

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:44