Cercs rep diumenge a Ses Majestats els Reis d'Orient

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 08:40

Els Reis d'Orient visitaran la mina de Sant Romà per recollir el carbó que repartiran durant la nit de Reis.

El Museu de les Mines de Cercs rebrà aquest diumenge 19 de desembre, a les 12 del migdia, la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient. Si la situació de la COVID-19 ens ho permet, recolliran la comanda de carbó que han encarregat a la mina de Sant Romà.

A la seva arribada, tots els nens i nenes que vulguin tindran el privilegi de poder-los saludar dies abans de la tradicional nit de cavalcades, quan es reparteixen regals i carbó.

Amb aquesta darrera activitat, el Museu de les Mines de Cercs posa fi a la temporada i romandrà tancat des del 22 de desembre fins al 10 de gener, ambdós inclosos, per tal de fer tasques de manteniment i reparacions anuals, així com també per descans del seu personal.

Enguany, per alleugerir l’espera dels més petits, que podran pujar al tren de manera gratuïta i veure d’on surt el carbó que es reparteix durant la nit dels Reis a cada casa, també podran col·laborar amb la Marató de TV3 participant en un Taller d’scrap de garlandes nadalenques, a càrrec de Meritxell Casadesús, de Somnis amb Scrap, i en forma de taquilla inversa.

Actualment, el MMCERCS és un dels atractius turístics del Berguedà més consolidats. Aquest any, s’ha arribat a la xifra dels 608.000 visitants des de la seva inauguració el 1999.

La direcció valora molt positivament que, en els 22 anys des de l’obertura, el Museu, el nombre de visitants i l’oferta d’activitats hagin pogut créixer i multiplicar-se any rere any. També l’excel·lent acollida del Centre d’Interpretació Dinosaures Fumanya, obert des del juliol de 2017 per tal de difondre la importància del patrimoni paleontològic berguedà en l’àmbit internacional.

L’equip del Museu també vol aprofitar per felicitar el Nadal a tots aquells que fan que sigui possible la seva existència dia rere dia, i especialment als visitants que amb molt orgull comparteixen les arrels mineres berguedanes als seus parents, amics i coneguts.

Per més informació: 

Tel. 938 248 187 / 618 869 342

Darrera actualització: 15.12.2021 | 12:46