Continua la Campanya de Tot es possible al Municipi de Cercs

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 00:00

Com sabeu les entitats del Municipi de Cercs, amb el suport de l’Ajuntament del Municipi de Cercs i la família de l’Arlet, estan organitzant tota mena d’esdeveniments durant aquests mesos i els propers, per col.laborar amb la campanya “Tot és possible”.

Aquesta iniciativa ha estat creada per ajudar a l’Arlet a fer front al neuroblastoma, un tipus de càncer infantil que pateix des de 2015. Actualment l’Arlet ha patit una recaiguda, la qual cosa canvia la situació pel que fa al tractament que hi havia previst.

L’organització i la família tenen clar que res no s’atura i per això continua la campanya i tots els actes que hi ha previstos, per seguir aportant aquest granet de sorra a la investigació de nous tractaments, tal com la família té previst fer.

La solidaritat continua i tothom s’està implicant i col.laborant, la qual cosa cal agrair enormement. Els actes que s’han fet fins ara han estat tot un èxit i l’organització espera que així sigui també amb el proper concert de Catarres i tots els propers que hi ha previstos, molts ells per les festes Nadalenques.

Concert d’Els Catarres, el plat fort!

En aquests moments tot està a punt per al Concert d’Els Catarres que tindrà lloc el proper 23 de Novembre a les 23:30 hores,  al Pavelló d’esports de Sant Jordi de Cercs.

S’han posat a la venda 2.000 entrades, que es poden obtenir a un preu de 15 €, al web d'Entradium i també als establiments Rock & Classics de Berga i a l’estanc Cal Melitón de Sant Jordi de Cercs. L’organització ha cregut oportú afegir l’opció de comprar les entrades a través d’internet, per facilitar així la logística i l’accés a tothom qui hi vulgui assistir, ja que no hi haurà venda a taquilla i les entrades són limitades al màxim de capacitat del pavelló

L’organitzacio i la família vol fer un agraïment a tots els col.laboradors que fan possible aquest concert I molt especial ment al grup d’Els Catarres per la seva solidaritat i implicació des del primer moment que se’ls va proposar participar en la campanya Tot és Possible. L’Arlet es fan d’Els Catarres i, per tant, aquest concert no només pot suposar un gran impuls econòmic a la causa, ja que el 100% dels beneficis que s’obtinguin aquell dia es destinaran a tot és possible, sinó que també serà un gran dia per fer gaudir a la petita Arlet.

Per més informació, també podeu consultar les xarxes socials, Instagram: @totespossible_neuroblastoma i el web Tot és Possible Artlet, on hi ha tota la informació. D'altra banda, també hi ha a disposició una adreça de correu electrònic de contacte info@totespossiblearlet.com

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:33