Cursa solidària en benefici a l'Hospital Vall d'Hebron

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 12:33

Cercs organitza una cursa solidària en benefici a l’Hospital Vall d’Hebron.

El proper diumenge, 1 de maig, tindrà lloc la primera edició del “Trail de Cercs solidari” que combinarà esport i solidaritat a benefici de la Vall d’Hebron Hospital Campus Barcelona.

El “Trail solidari de Cercs” és un esdeveniment esportiu solidari, organitzat conjuntament des de l’Ajuntament de Cercs i l’associació esportiva municipal “Correcamins de Cercs”, on els beneficis de la cursa aniran destinats a la Vall d’Hebron per la lluita contra el càncer infantil.

El programa Comik (Cancer Omics for Kids) pretén identificar teràpies efectives per aquells petits pacients amb tumors més agressius mitjançant l’anàlisi genètic dels gens alterats en el tumor i testatge de medicaments en tumors desenvolupats en ratolins.

Aquest trail, amb sortida i arribada a la plaça Primer Comte de Fígols de Sant Jordi, consta de dues curses de muntanya de diferent quilometratge i desnivell. Una de 22 km i 1.615 m de desnivell positiu, amb un temps màxim de 5 hores, i tres avituallaments durant la cursa, i l’altre de 10 km amb un desnivell de 553 m, amb un temps màxim de 2,5 hores, i un avituallament durant la cursa. L’edat mínima per poder- hi participar és de 16 anys per la de 22K i 14 per la de 10K, amb la corresponent autorització en els casos de menors d’edat.

S’estableix una categoria única, masculina i femenina, en ambdues curses i tres grups de premis per a cadascuna de les categories: als tres primers classificats, al primer local i al primer més jove de cadascuna de les curses.

Les inscripcions, amb un cost de 20/25€ la de 22 km i 10/15€ la de 10 km, es poden realitzar a través del *web fins el 27 d’abril. El lliurament de dorsals es farà el dissabte a la tarda o el diumenge matí al pavelló municipal d’esports.

* https://www.traildecercssolidari.com/

Darrera actualització: 09.05.2022 | 07:33