Dia internacional de la dona-Cercs 2009

Dimarts, 10 de març de 2009 a les 00:00

Multitudinari sopar a Cercs per celebrar el dia de la dona treballadora.

El passat dia 4 de març de 2009 al local social de Cercs es va fer una festa sonada, gairebé 100 dones de tot el municipi es van aplegar per celebrar el dia internacional de la dona i tot gràcies a un grup de 6 dones del municipi que son el motor i s’arremanguen per fer-nos passar a totes una vetllada inoblidable.

La festa consisteix amb un deliciós sopar, cuinat per la nostra estimada cuinera la Natalia, en un local engalanat i unes cambreres disfressades de conjunt per l’ocasió, al finalitzar es fa un petit homenatge a la dona més gran que hi ha al sopar, enguany ha estat guardonada la Ramona Prat a la que se li va posar una banda catalana, se li va fer entrega d’un ram de flors i una capsa de bombons. Seguidament comença la gresca amb un animat ball, amenitzat per la Marta, la dona orquestra, i tot de cop el grup d’organitzadores ens sorprenen amb algun número musical o alguna petita representació teatral divertida.

L’ambient és distès i festiu, es respira cordialitat i bon humor, es riu, es xarra, es balla i sobretot s’obliden per una estona els maldecaps qüotidians. Una barreja de generacions fa que la festa sigui molt més agradable.

En fi no es pot negar que la festa del dia de la dona a Cercs no es pot perdre, deixa una petxada molt especial.

Moltes gràcies organitzadores.!!!

Aprofitem per fer una crida a totes les dones que vulguin participar en l’organització de l’any vinent, com més serem, més bé ens en sortirem. 

Darrera actualització: 23.04.2020 | 12:42

Imatges