El camp de futbol municipal portarà el nom de Nacho del Moral

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 10:40

El ple de l’Ajuntament de Cercs va aprovar, el passat dimarts, el canvi de nom del camp de futbol municipal per tal d’homenatjar a Ignasi del Moral Juez, Nacho.

Els tres grups municipals del Consistori de la Vila de Cercs van presentar conjuntament la proposta perquè l’actual nom del camp de futbol municipal de Sant Jordi de Cercs passi a anomenar-se camp de futbol municipal Nacho del Moral.

Ignasi del Moral Juez, Nacho, va destacar, des de ben jove, per la seva capacitat en qualsevol vesant esportiva, molt especialment en la pràctica del futbol. Aquesta habilitat li va permetre un llarg periple en diferents clubs professionals tant catalans com d’altres indrets, fins i tot en un club mexicà.

Mai va deixar de tenir present les seves arrels i va acceptar ser entrenador, per les dues temporades que li va ser possible, de l’equip cadet del Sant Salvador, equip que va dirigir amb un magisteri exemplar i que va aconseguir pujar de categoria, sent beneficiaris del seus mètodes els jugadors que el van gaudir com a entrenador.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 11:05