El Canicross Internacional de l'Alt Berguedà torna a Cercs

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 09:16

Nova edició del Canicross Internacional de l'Alt Berguedà - Memorial Santiago Mesa

El cap de setmana del 30 i 31 d’octubre tindrà lloc una nova edició del Canicross Internacional de l’Alt Berguedà, que un any més tornarà a combinar esport i solidaritat.

Després d’adaptar-se a un format virtual l’edició del 2020, aquest any es podrà tornar a celebrar, de manera presencial, una nova edició del Canicross Alt Berguedà Cerc seguint totes les mesures sanitàries establertes.

El Canicross es dividirà en dues etapes: la primera, serà nocturna i seguirà la ruta del “forat dels conills”, s’iniciarà dissabte 30 a les 19h i tindrà una distància de 4,75 km amb un desnivell positiu de 190 m; i la segona, diürna, serà el diumenge 31 a partir de les 9:30h amb una ruta de 9 km i un desnivell positiu de 320 m.

El mateix diumenge, un cop finalitzada la segona etapa, també tindrà lloc la canicross infantil.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web del canicross i tenen un cost de 15€ una etapa o 20€ les dues etapes.

Al finalitzar la cursa, tots els participants seran obsequiats amb una bossa de marxandatge on s’hi podrà trobar, entre d’altres coses, un clauer confeccionat des de l’associació Ginkgo Apac del Berguedà o una mascareta amb el logotip dels correcamins. També es realitzarà un sorteig d’entrades pel Museu de les Mines de Cercs.

Aquest cross solidari està organitzat des de l’Ajuntament de Cercs conjuntament amb les associacions esportives “Correcamins de Cercs” i la “Cross Cultural Partners Club”, i destinarà tots els beneficis a l’associació Ginkgo Apac del Berguedà per la lluita contra el càncer infantil.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 14:56

Enllaços

Imatges