El Premi Santa Bàrbara 2019 reconeix valors com la iniciativa, el treball en equip i la solidaritat i atorgarà el premi a Tot és Possible

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 00:00

El dissabte dia 30 de novembre l’Ajuntament de Cercs celebrarà l’acte de lliurament del Premi Santa Bàrbara 2019 que enguany anirà destinat a la iniciativa Tot és Possible, i a tots aquells veïns, veïnes i entitats que s’han unit de manera solidària per ajudar a la petita Arlet.

Els Premis Santa Bàrbara van néixer al municipi de Cercs per reconèixer a aquelles persones de la vila que, formant part d'entitats o a títol individual, siguin un  exemple a seguir mantenint una relació amb els valors miners. El que es té en compte per atorgar aquest reconeixement és el fet que les  accions  dels  premiats reflecteixin alguns dels valors miners com l'esforç, la implicació, el treball, la companyonia o la solidaritat.

Per això, aquest any, des de l'Ajuntament de la Vila de Cercs es vol atorgar

el PREMI SANTA BÀRBARA a "TOT ÉS POSSIBLE", amb un reconeixement especial a la Roser i el Genís, a l'Arlet i també a totes les entitats municipals que hi han col·laborat o hi col·laboraran. La proposta va ser molt ben rebuda, i el premi es va aprovar pel consistori per unanimitat.

El dissabte dia 30 de novembre a les 12.00 h, coincidint amb la celebració de les festes de Santa Bàrbara, se celebrarà aquest acte de lliurament del Premi Santa Bàrbara 2019 en el Ple de l'Ajuntament de la Vila de Cercs que es constituirà excepcionalment a l'"Hogar del Minero", actual Aula Didàctica del Museu de les Mines de Cercs.

Seguidament, a les 13.00 h tindran lloc els actes en honor a Santa Bàrbara, que enguany seran un concert a càrrec de la Coral Kantikum de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig, i per tancar es portarà a terme la tradicional traca a la Plaça  Sant Romà.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:32