Els alumnes del CEIP Sant Salvador visiten l'Ajuntament de Cercs

Dilluns, 1 de febrer de 2016 a les 00:00

El passat divendres 29 de gener, l'Ajuntament de CERCS va rebre una visita ben especial. Per primera vegada els alumnes del CEIP Sant Salvador de Sant Jordi de CERCS van fer una visita guiada a les oficines de l'Ajuntament, i va ser el mateix alcalde, Jesús Calderer i Palau qui els va acompanyar i explicar tot el funcionament administratiu de l'Ajuntament.

La visita va començar a 2/4 de 10 del matí. Els primers en arribar van ser els alumnes de 1r,2n i 3r que van fer un recorregut per totes les estances municipals (recepció, arxiu, jutjat de pau, administració, tresoreria i alcaldia) finalitzant a la sala de Plens a on a més d'explicar el que es feia en aquella sala, també se'ls va oferir un esmorzar , al que també s'hi afegirien els alumnes de 4r, 5è i 6è, abans de començar ells també la seva visita.

 Igualment la visita dels alumnes de cicle superior va finalitzar a la sala de Plens a on l'alcalde es va veure sotmès a una tanda de preguntes, que molt acuradament havien preparat els mateixos alumnes.

La visita va finalitzar a les 12 h i, segons opinions d'alguns dels alumnes, va ser un experiència diferent i molt positiva ja que molts d'ells no sabien ben bé quina era la feina que es feia a l'Ajuntament i ara ja se'n poden fer una petita idea.

Per veure totes les fotos de la visita clicar aqu

Darrera actualització: 22.04.2020 | 13:16