Els alumnes del CEIP Sant Salvador visiten l’exposició “Escoles d’altres mons”

Dilluns, 24 d'octubre de 2016 a les 00:00

Ela nens i nenes del CEIP Sant Salvador de Sant Jordi, han visitat l’exposició itinerant “Escoles d’altres mons” que aquests dies es troba oberta al públic al local social de Cercs.

Alumnes de l’Escola Sant Salvador de Sant Jordi de Cercs han visitat l’exposició Escoles d’altres mons que aquests dies es troba oberta al públic al local social de  Cercs. Ha estat una visita molt interessant per apropar als nens a altres realitats, degut al fet que aquesta exposició té com a objectiu la sensibilització envers les desigualtats socials i el dret a l’educació.

L’exposició “Escoles d’altres mons” de Kim Manresa —un dels noms més importants del fotoperiodisme a nivell internacional— conté un excel·lent recull de fotografies i alhora es tracta d’un projecte educatiu pensat per sensibilitzar la població. Aquest  projecte és el resultat de nombrosos  viatges de l’autor, que ens desperta emocions i reflexions envers l’esforç dels mestres de les zones més desafavorides del món, mostrant-nos el seu dia a dia i el dels alumnes d’escoles de més de 30 països. Visitar aquest recull de fotografies ens transporta a altres realitats socials ben diferents i ens ajuda a valorar el sistema educatiu i la  situació social de la que gaudim al primer món. I precisament aquesta conscienciació ha estat també la temàtica que s’ha volgut treballar des de l’escola durant aquests dies, on a través de diverses activitats, a més de l’esmentada visita, els alumnes han pogut veure i valorar la importància de l’educació i de la solidaritat cap als més desafavorits.

L’exposició “Escoles d’altres mons” que compta amb el suport de l’àmbit d’Educació de la Diputació de Barcelona, qui ajuda a difondre el missatge arreu del territori mitjançant aquesta exposició itinerant que es pot visitar a Cercs fins el dia 29 d’octubre inclòs, demanant l’accés a l’Ajuntament de Cercs. Per visites en cap de setmana i festius, cal contactar amb l’Ajuntament concretant dia i hora de visita, amb dos dies d’antelació.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 12:50