Els Reis d'Orient recolliran aquest diumenge a Cercs el carbó que repartiran

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 00:00

Cercs rep aquest diumenge Ses Majestats els Reis de l’Orient.

El Museu de les Mines de Cercs rebrà aquest diumenge, 16 de desembre, a les 12 del migdia, la visita dels Reis de l’Orient , que recolliran la comanda de carbó de la galeria de Sant Romà que han encarregat.

Amb l’arribada de Ses Majestats, tots els nens i nens que vulguin tindran el privilegi de saludar els Reis uns dies abans que tornin per fer les tradicionals cavalcades i per repartir els regals, el proper 5 de gener.

A partir de les 10 h es podrà passejar pel Mercat de Nadal, pop up store amb productes de regal.

Enguany per alleugerir l’espera dels infants de manera gratuïta podran pujar al tren de la mina per veure d’on es treu el carbó que es reparteix a cada casa i podran col·laborar amb la Marató de TV3 participant en una xocolatada solidària, a càrrec de les Dones del Cosidor.

Amb aquesta darrera activitat el Museu de les Mines de Cercs posa fi a la temporada i romandrà tancat del 22 de desembre al 8 de gener, ambdós inclosos, per tal de fer les tasques de manteniment, reparacions habituals, així com descans del personal.

L’equip del Museu vol aprofitar per felicitar les festes de Nadal a tots aquells que fan que sigui possible la seva existència i especialment a aquells visitants que amb orgull exhibeixen les arrels mineres berguedanes a parents, amics i coneguts fent turisme a la comarca redescobrint el MMCERCS.

Per a més informació: tel. 938 248 187/ 618 869 342 – m.cercs@diba.cat

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:53