#emquedoacercs

Divendres, 20 de març de 2020 a les 00:00

La campanya que ha iniciat Cercs aquests dies, per animar als veïns,tot compartint missatges amb idees que ajudin a passar el confinament el millor possible.

#emquedoacercs, amb aquest missatge  l'Ajuntament de Cercs ha iniciat una campanya de comunicació a les xarxes socials, per animar als seus veïns a quedar-se a casa per combatre el coronavirus, tot compartint idees per passar el confinament de la millor manera possible.

La campanya comença aquest dimecres, es presenta amb el suport de vídeos de l'alcalde i del regidor de culutra i joventut, s'allargarà fins que duri el confinament. Cada dia es compartirà una imatge amb un missatge motivacional, per reflectir situacions quotidianes que ens fan sentir bé i que passen a dins de casa.

Fruit de la campanya #joemquedoacasa, l'Ajuntament de Cercs a volgut donar-hi suport i apropar-la al seu territori amb el missatge personalitzat #emquedoacercs i proposant a la gent de participar-hi a través d'un repte; compartir imatges o  vídeos del que podem fer aquest dies.

La idea de fer aquesta campanya ha sorgit de la necessitat d'estar al costat de la gent i es centra a sensibilitzar-se amb la situació inusual en què ens trobem. Fruit dels hashtag que ha sorgit #joemquedoacasa, que anima a la gent a quedar-se a casa, Cercs s'hi ha volgut sumar per potenciar-lo, i ho ha fet apropant-lo al municipi creant el claim en forma de hashtag #emquedoacercs.

A més d'això també es llança un repte que consisteix a animar a la gent a compartir, els seus stories d'Instagram, imatges o vídeos d'idees de les coses que estan fent aquests dies per mes més agradable i protable el confinament. Tal com explica el Regidor Jordi Ragués: "Participar-hi és molt senzill, només cal penjar una imatge o vídeo al nostre Instagram en format story acompanyant-lo dels hashtags #joemquedoacasa i #emquedoacercs i etiquetant el compte @ajcercs, alhora que es repten altres persones a què també participin en al iniciativa." A més, totes les imatges de la campanya més les que s'hi afegeixin mitjançant repte, quedaran com a stories destacats per tothom qui vulgui consultar-les i treure'n idees.

Alhora que es fa aquesta  campanya de sensibilitzacio, estarem fent poble i ens donarem escalf els uns als altres, en al distància, però amb la proximitat que ens permeten a dia d'avui les xarxes socials, ha afegit l'Alcalde de Cercs,  Jesús Calderer.

Video de la campanya

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:30