II Canicross Internacional de Cercs - Memorial X-RAY

Divendres, 20 de febrer de 2015 a les 00:00

El cap de setmana del 31 de gener i l'1 de febrer va tenir lloc el II Canicross Internacional Alt Berguedà - Cercs - Memorial X-RAY organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cercs juntament amb  Gosesport amb i amb la col.laboració dels mountain runners,

Moviscat i Heretat Oller del Mas. Com a novetats d'enguany, teniem un Canicross nocturn el dissabte 31 de gener, amb un recorregut de 2,8 km amb un desnivell positiu de 200m pels corriols de la Rodonella i un nou recorregut pel Canicross del diumenge 1 de febrer de 8,2 km amb un desnivell positiu de 500m a Sant Jordi de Cercs, amb nous camins de terra i corriols. Els federats i les federades havien de disputar tots dos circuits per poder puntuar per a la Lliga Catalana de Canicross.

El dissabte 31 a les 15:30 hores s’iniciaren les verificacions tècniques i control veterinari dels 70 inscrits i la sortida dels primers corredors va ser a les 17 hores. Recorregut tècnic i ràpid que va fer treballar de valent als corredors.

El diumenge 1 a les 10 va començar a la segona etapa del II Canicross Internacional Alt Berguedà - Cercs -. Recorregut de pura muntanya que s'endinsava pels boscos del Berguedà per uns corriols feréstecs i antigues vies de vagonetes de les mines ensenyant-nos unes panoràmiques magnífiques de les serrelades i cingleres de les contrades.

Els podis absoluts del global del cap de setmana van ser Daniel Artero del Club Canicross les Franqueses en primera posició, Javier Torres del Club GOSespot Catalunya en segona posició i Sergi Millaruelo del Club GOSesport Catalunya  en tercera posició en senior masculí. En l'apartat femení, Lali Masriera del Club Canicross Les Franqueses en primera posició, Marta Bosch del Club Canicross Les Franqueses en segona posició i Ines Hernández del Club GOSesport Catalunya. Van completar els podis  Carlos Andújar del Club Canicross Les Franqueses en categoria veterans masculí i Natalia Camps del Club GOSesport Catalunya en veterans femení.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 19:50