Indignació per les noves franges vermelles pintades a la C-16

Dimecres, 18 de maig de 2016 a les 00:00

Després de varies queixes rebudes per part de varis veïns del municipi de CERCS arrel de les noves franges vermelles que s'han pintat per tal d'entrar als diferents nuclis del municipi, l'Ajuntament de la Vila de Cercs va poder comprovar que les queixes eren reals.

L'Ajuntament de la Vila de Cercs va poder comprovar, després les esmentades queixes, que les franges recentment pintades de color vermell al centre de la via i que serveixen per sortir/entrar d'aquesta per a accedir als nuclis de Sant Jordi, La Rodonella i Sant Corneli, en cas d'haver plogut eren i són paviments molt lliscants, i per tant amb potencial risc d'incidents i fins i tot d'accidents.

Per tant, es va dirigir un escrit al Departament de Territori i sostenibilitat, Carreteres, de la Generalitat de Catalunya en el que es plantejava aquesta problemàtica.

En representació d'aquest departament, el Sr. Albert Corominas, director de l'obra, va informar telefònicament que estan treballant per solucionar aquesta problemàtica i que en breu es prendran les mesures necessàries per tal que quedi solventat.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 13:00