Jornades Esportives a Cercs 2009

Dijous, 13 d'agost de 2009 a les 00:00

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Cercs va organitzar la setmana passada les II Jornades esportives que van tenir lloc a sant Jordi de Cercs del 3 al 7 d’agost. Les Jornades anaven dirigides a tots els nens d’entre 7 i 14 anys, ja fóssin residents del municipi de Cercs com per a nens que venen a passar les vacances al municipi.

L’horari de les estades era de 10 del matí a 14 hores i durant aquestes quatre hores els participants van realitzar els diferents esports repartits en els cinc dies de la setmana: karate, tir a l’arc, tennis taula, tennis, frontennis, aeròbic, capoeira, handbol, ciclisme, béisbol, orientació, petanca  natació. I aikido

Cada activitat estava dirigida per grans professionals dins del sector, però destaca especialment Manolo Cantero, seleccionador català de karate.

Enguany se celebra la segona edició de les Jornades esportives de Sant Jordi de Cercs, i en la primera setmana ha tingut més participació que l’any passat, fet que anima a l’Ajuntament de Cercs a seguir organintzant-ho any rere any.

Les II Jornades Esportives consten de dos setmanes, la primera, que va ser la setmana passada, concretament del 3 al 7 d’agost, i la segona setmana que serà del 24 al 28 d’agost.

El preu de cada setmana és de 30 euros i tots aquells nens que es vulguin inscriure poden demanar informació a l’Ajuntament de Cercs.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 12:02