L'Ajuntament de Cercs equipa amb deu "Chromebooks" més l'escola Sant Salvador

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 12:57

L’Ajuntament de Cercs continua dotant de material tecnològic l’escola Sant Salvador de Cercs per incrementar la qualitat educativa del centre escolar.

Al tornar a l’escola, després de les vacances de nadal, els alumnes de l’escola Sant Salvador de Cercs s’han trobat amb nou material informàtic. Es tracta de deu “chromebooks”, uns aparells similars a un ordinador portàtil però més lleugers i tàctils, que l’Ajuntament de Cercs ha comprat per al centre escolar per tal d’anar-lo adaptant a la realitat digital del moment.

Aquests ordinadors es sumen als deu que ja es van adquirir l’any passat de forma conjunta entre l’Ajuntament, l’escola i l’AFA per assolir l’objectiu de digitalitzar l’escola i garantir l’equitat en l’accés a les tecnologies de tot l’alumnat.

Aquesta petita inversió forma part de l’aposta del govern municipal per escola de proximitat i de qualitat tal com ha afirmat l’Alcalde, Jesús Calderer, “per nosaltres l’escola és un dels pilars fonamentals del municipi, és per això que continuem amb el compromís d’anar equipant l’escola amb el material necessari, en aquest cas tecnològic, per augmentar la qualitat educativa del centre”.

D'altra banda, la directora de l’escola, Cristina Gran, creu que amb aquesta nova aportació de “chromebooks” el centre disposarà de suficient material perquè l’alumnat de cicle superior, un dels cicles que més utilitza la plataforma informàtica, disposi d’un ordinador per alumne, i explica què “aquests aparells s’utilitzen sobretot amb aplicacions informàtiques específiques d’algunes matèries. També els alumnes els poden utilitzar per fer treballs en grup des de casa, sense necessitat de trobar-se físicament, o en casos de confinament”.

També ha volgut remarcar “tot i què cada cop s’utilitzen més les eines informàtiques, hi ha tota la part manual, “de bolígraf i paper”, que s’ha de continuar treballant per no perdre’n la pràctica”.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 15:56