L'Ajuntament de Cercs estrena nou web

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

A partir del 26 d'octubre

A partir del dilluns dia 26 d'octubre, l'Ajuntament de Cercs disposarà d'un nou web municipal, totalment renovat i amb més continguts.

El que es pretén amb aquest nou espai (que mantindrà la mateixa l'adreça www.cercs.cat), és donar una vista general del nostre municipi, una vista social, econòmica, turística, comercial, tant als residents com a totes les persones interessades a visitar el municipi de Cercs. També s’ha treballat per tal d’oferir un millor servei per facilitar la navegació i el tràmit en línia a través de la Seu Electrònica, així com facilitar la connexió ciutadania/administració.

Hi ha seccions noves que permeten tenir una informació més actualitzada del que està passant al municipi: trobareu per exemple una webcam i un apartat de la meteo a través dels quals podem saber en cada moment l’estat actual del temps al municipi, noticies integrades a través de totes les xarxes socials de què disposa l’Ajuntament (Facebook, Instagram, Twiter), * un nou butlletí digital, al qual us podreu subscriure si esteu interessats a rebre la informació que es va actualitzant setmanalment.

Tot això i molt més és el que trobareu al nou web.

* (Tot i estar inscrits al butlletí digital de l'anterior web, caldrà que torneu a fer la subscripció si voleu seguir rebent-lo)

Darrera actualització: 23.10.2020 | 08:43