L’Ajuntament de Cercs ha condicionat el camí que va del barri del Puig a la C16 per evitar accidents

Dilluns, 24 d'octubre de 2016 a les 00:00

Degut a l’elevat ús d’aquest recorregut per part dels vianants del poble i al potencial risc d'accidents que suposava fins ara aquest accés, l’Ajuntament de Cercs ha habilitat un nou tram que evita travessar la C16.

Atenent a la demanda de bona part dels veïns de Cercs que diàriament fan caminades per itineraris propers al poble, l’Ajuntament de la Vila de Cercs ha condicionat un nou camí per accedir al barri d’ El Puig, que evitarà el potencial risc d’accident que suposava aquest tram.

El nou camí d’accés al barri d’ El Puig ara passa per sota de la carretera comarcal C16, facilitant així l’accés a aquesta zona del poble i evitant que s’hagi d’utilitzar cap tram perillós.  Fins ara, els usuaris es veien obligats a envair la C16 en el tram d’accés a Cercs, la qual cosa suposava un perill per als vianants, degut a l’elevat trànsit d’aquesta carretera comarcal que s’accentua encara més en caps de setmana i dies festius. 

Les obres d’aquesta via, que han estat possibles gràcies a l’autorització dels propietaris de la finca per on transcorre el recorregut, han donat lloc a un camí que té una amplada d’ aproximadament uns dos metres, una longitud propera als 250 metres, i que ha estat compactat amb tot-ú, per tal d’estabilitzar-lo. A més de les notables millores, aquesta passejada també ofereix als vianants unes agradables vistes a l’Embassament de La Baells. 

Darrera actualització: 22.04.2020 | 12:45