L'Ajuntament de Cercs i CF Sant Salvador han arribat a un acord amb el club esportiu JAB Berga, per la cessió del camp de futbol

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 00:00

Aquest acord entre l’Ajuntament de Cercs i entitats esportives com el CF Sant Salvador i el JAB Berga permeten donar altres sortides a aquesta l'instal·lació esportiva de gespa natural, que és l’única de la comarca on s’hi practiquen altres esports a més del futbol.

L’Ajuntament de Cercs i C.F.Sant Salvador han arribat a un acord amb el club esportiu d’atletisme JAB Berga, per fer la cessió del camp de futbol de gespa natural del qual disposen al Municipi de Cercs, per tal que s’hi puguin dur a terme els entrenaments específics de cross. Aquest espai permetrà als atletes iniciar la temporada amb una millor preparació donat que ofereix un terreny totalment idoni per fer més efectius els entrenaments.

L’administració veu molt interessant poder cedir i aprofitar l’espai d’aquesta instal·lació esportiva en horaris on no hi ha entrenaments de futbol. D’aquesta manera es podrà donar el màxim d’usos a aquesta zona, alhora que permetrà també fer-ne un millor manteniment  garantint-ne així unes bones condicions de la gespa natural.

El JAB Berga hi portarà a terme un bon entrenament de l’especialitat de cross country, especialitat on hi participen els equips federats Masculí i femení, en l’àmbit de Catalunya i Espanya.

Aprofitant que el club d’atletisme es desplaça a Sant Jordi de Cercs per impartir els entrenaments federats d’adults, a posteriori també es portaran a terme entrenaments de l’escoleta d’atletisme, on a part dels nens de la comarca que en formen part, també hi participen tots els nens i nenes del municipi de Cercs que volen aprendre aquesta pràctica esportiva.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:32