Pas de nivell Secció Patinatge CF Sant Salvador

Dijous, 16 de març de 2017 a les 00:00

"..El diumenge dia 5 de Març, 10 de 12 patinadors/es de la Secció de Patinatge del CF Sant Salvador van participar en el Primer Pas de Nivell d'aquest any 2017 . Es tracta d'una competició a nivell d'interescoles del Barcelonés i a través del Consell del Esport Escolar de Barcelona. Anteriorment ja haviem participat representant l'AMMPPAA del CEIP Sant Salvador.

Malgrat dues baixes d'última hora per lesió i enfermetat, la resta dels 10 patinadors/es vam poder participar-hi amb un resultat extraordinàri, dels 10 participants, 8 d'ells van pasar de Nivell en les categories de: Pre-benjamí Nivell A Laia García Plana, en la de Benjamí Nivell A, Ares García del Amo i Patricia Peralta Idañez, en Alevi CEEB2 i CEEB1  Laia Vives Pla, Yasmina El Hauari Pulido i Judit Sánchez Boix i en la última categoría infantil en nivell CEEB1 Laia Riera Perarnau i Mar García del Amo. La modalitat del patinatge artístic individual és complicada i els nervis poden jugar una mala passada i en el cas del Genís Canudas Comellas, que es presentava per primera vegada i la Carla Nogueras Fierrez, que participava en un dels nivells amb integratius més complicats. A tots ells els volem felicitar pel seu esforç, dedicació i compromís demostrat.

També dir que en aquest pas de Nivell hem pogut estrenar nou maillot, gràcies al CF Sant Salvador. El disseny i l'estampació/sublimació ha sigut tot un repte, però crèiem que representa els colors del nostre club d'una manera original, alegre i única.

Ara queda esperar si hi ha sort i algún d'ells es classifica en semifinals pel Campionat de Barcelona i poder seguir representant el nostre club i el nostre Consell Esportiu del Berguedà.

Esperem que el nostre projecte segueixi endevant i amb l'èxit de participació tant a nivell de Club com d'Escola. En aquests moments hi ha 13 patinadors/es a través de Club i  22 alumnes d'Escola del mateix municipi i d'altres de l'Alt Berguedà com: Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Bagà i la Pobla de Lillet. Una activitat que ja fa més de 20 anys que existeix i que esperem que es mantingui..."

Darrera actualització: 22.04.2020 | 12:35