Premis Santa Bàrbara de l’Ajuntament de Cercs

Dilluns, 12 de desembre de 2016 a les 00:00

Aquest passat dissabte, dia 3 de desembre 2016 a les 12:00h, es va celebrar l’acte de lliurament del Premi Santa Bàrbara de la Vila de Cercs 2016, en el Ple de l’Ajuntament de Cercs que es va constituir, excepcionalment, al Museu de les Mines, en motiu de les Festes de Santa Bàrbara.

Com cada any i coincidint amb la celebració de les Festes de Santa Bàrbara, el dissabte dia 3 de Desembre va tenir  lloc l’acte de lliurament dels Premis Santa Bàrbara 2016, per part de l’Ajuntament de Cercs.

Tal i com va aprovar l’Equip de govern de l’Ajuntament de Cercs, al Ple Municipal del passat dijous, enguany el premi anirà destinat a l’Associació Musical Sense Vergonya. Una entitat teatral i musical que al llarg de tot l’any s’encarrega d’organitzar festes d’àmbit cultural. Es tracta d’un grup cultural format per veïns i veïnes del Municipi i molt arrelada per la seva llarga trajectòria. Son especialment rellevants les seves Actuacions Musicals, les Obres de Teatre i els seus Pastorets, a més de participar en les Festes Majors del Municipi i organitzar actes per La Marató de TV3. Per tot aquest llarg recorregut, l’Ajuntament de Cercs ha decidit atorgar-los el merescut Premi Santa Bàrbara de la Vila de Cercs 2016. 

L’acte d’atorgament i entrega del Premi es va fer en el Ple de l’Ajuntament de la Vila de Cercs el dissabte dia 3 de desembre, a les 12h del migdia a la Sala de projeccions del Museu de les Mines. A més d’aquest esdeveniment, aquest mateix dia, seguidament al ple, també van tenir lloc altres festius en honor a Santa Bàrbara, com son un Concert a càrrec dels alumnes de l'orquestra de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig, i la tradicional Traca Final, a la Plaça Sant Romà. 

Programa d'actes dels Premis Santa Bàrbara 2016

  •  12.00 h. Constitució del Ple de l'Ajuntament de la Vila de Cercs, amb lectura de l'acord d'atorgament i entrega del Premi Santa Bàrbara 2016.
  •  13.00 h . Concert en honor a Santa Bàrbara a càrrec dels alumnes de l'orquestra de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig.
  •  13.30 h . Traca en honor a Santa Bàrbara a la plaça Sant Romà.

 Lloc: Museu de les Mines de CERCS.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 12:40