Roseret 2014

Divendres, 16 de maig de 2014 a les 00:00

1a Fira Gastronomica i Retorn de l'Esbart Roser

El passat cap de setmana es va celebrar  a Sant Jordi de Cercs la popular festa del Roseret. Enguany es va celebrar la 47ª edició. Va ser un cap de setmana carregat d’activitats tant per grans com per petits.

Amb un sopar popular, concursos de pintura, truc, dibuix, futbol, juntament amb els  tradicionals cargols que cada any es serveixen el diumenge,.... aquest any en podem destacar  la 1a Fira gastronòmica  "Sa de tastar"que va  comptar amb una participació d’uns  7  paradistes la gran majoria del mateix municipi de CERCS,  que oferien  productes tant variats com vins, cerveses, embotits, cargols a la llauna ...

I com no destacar el retorn de l’Esbart Roser, que després de 7 anys d'inactivitat,  es va estrenar amb la representació de 5 balls, tots ells representats per balladors i balladores del municipi de CERCS i amb la col·laboració de  Pep Fornell que ha estat qui ha dirigit els assajos del grup i la dels seu fills que van participar en diferents balls.

També van estar presents els Castellers de Berga, amb unes actuacions espectaculars.

Tot això acompanyat del bon temps que va fer el cap de setmana, va fer que les festes del Roseret del 2014 tinguessin una gran participació tant de residents com de visitants.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 20:27