TROBADA DELS CASALS DE LA GENT GRAN DE L’ALT BERGUEDÀ

Dilluns, 24 de novembre de 2008 a les 00:00

La comunicació i l'intercanvi social és una de les millors maneres com les persones podem enriquir-nos i passar-ho bé. Per aquest motiu un any més s'ha organtizat la Trobada entre els pobles participants al projecte de dinamització de la gent gran de la Diputació de Barcelona.

La trobada va tenir lloc el passat 9 de novembre de 2008 a Cercs, conretament a Sant Corneli.La festa va començar de bon matí i unes 100 persones van agafar el carrílet turístic fins a Fíguls, i unes altres 100 persones van optar per fer una visita a les mines de Cercs. També es va fer la visita a la Colònia de Sant Corneli.

Desprès de les visites, i per aquells que volgueren, hi hagué la missa, amb pregàries dels sis pobles i entrega d’ofrenes.

Tot seguit es va fer la benvinguda oficial al Cine de Sant Corneli, amb parlaments de la Sra. Geronima Cerro, presidenta de l’Associació Germanor de la Gent Gran de Cercs, el Sr. Ferran Civil, alcalde del municipi i per finalitzar la Sra. Montserrat Ballarín, Diputada de l’Àrea de Benestar Social.

A les 2 es va celebrar el dinar de Germanor al Restaurant Santa Bàrbara, on es varen reunir més de 240 persones. Hi va haver intercanvi d’obsequis per part dels casals participants i a continuació van gaudir d’un espectacle ofert pels grups de teatre i artistes dels diferents pobles.

Va ser una festa entranyable, una oportunitat per trobar-se persones de diferents  municipis moltes d’elles conegudes o inclús que havien treballat juntes i que aquesta festa brinda l’oportunitat del retrobament.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 12:57

Imatges