XXIV edició del lliurament del Premi Santa Bàrbara

Dijous, 2 de desembre de 2021 a les 09:05

L’Ajuntament de Cercs reconeixerà, amb el Premi Santa Bàrbara, professionals de l’àmbit sanitari i social del Berguedà que han lluitat, i lluiten, contra la COVID-19.

Dissabte 04 de desembre tindrà lloc, al cine teatre de Sant Corneli, la XXIV edició del lliurament del Premi Santa Bàrbara.

Aquest guardó es va crear, al 1997, al Municipi de Cercs amb l’objectiu de reconèixer aquelles persones que, a títol individual o formant part d’entitats, reprodueixin d’alguna manera els valors miners com l’esforç, la constància, la implicació o la solidaritat, entre d’altres.

Després de suspendre’s l’edició del 2020, per motius de seguretat sanitària, aquest any es tornarà a celebrar l’entrega el Premi Santa Bàrbara.

Enguany, el Ple de la Corporació, ha decidit reconèixer, amb aquesta màxima distinció que concedeix el Consistori Municipal, la tasca i dedicació que va realitzar tot el personal de l’hospital Sant Bernabé de Berga, els centres d’atenció primària, les residències de la comarca del Berguedà i els serveis de transport sanitari, sobretot, durant l’estat de pandèmia vírica.

Amb aquest acte, el Consistori cercorí vol retre un merescut homenatge a tots aquells professional que, des de diferents camps, van estar, i continuen, lluitant a primera línia per combatre aquesta epidèmia vírica.

El dissabte dia 4 de desembre, a les 12:00h, coincidint amb les festes de Santa Bàrbara, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Santa Bàrbara 2021 en el Ple de l’Ajuntament de la Vila de Cercs, que es constituirà excepcionalment al cine teatre de Sant Corneli. Seguidament tindran lloc els actes en honor a Santa Bàrbara, que enguany seran un concert, a càrrec de la soprano Mireia Tarragó acompanyada del guitarrista Bernardo Rambeaud, en homenatge a Joan Sistach, i la tradicional traca a la Plaça Sant Romà.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 07:45