CEIP Sant Salvador

Al municipi hi ha dos centres docents públics dedicats a l’ensenyament: el CEIP Sant Salvador i l’escola bressol Els Barrufets.

El CEIP Sant Salvador (centre d’educació infantil i de primària), ubicat al nucli de Sant Jordi, acull els alumnes de 3 a 12 anys dels municipis de Cercs, Fígols i la Nou de Berguedà. Fundat l’any 1979, aquest centre es caracteritza per tenir unes instal·lacions àmplies i uns moderns equipaments. Els seus usuaris poden gaudir d’aules espaioses, sala d’ordinadors, laboratori, servei de menjador, biblioteca i uns patis amplis, amb dues pistes esportives.

A més de les activitats docents pròpies de l’ensenyament obligatori, també dona cabuda a les activitats extraescolars que organitza l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

A l’inici de cada curs escolar, l’Ajuntament de Cercs subvenciona el 50% del cost dels llibres de text dels alumnes d’aquest centre que estiguin empadronats al municipi. També col·labora en el finançament del cost de les activitats extraescolars que s’hi realitzen.

C/ Camí de Sant Jordi, 81 - 08698 Sant Jordi - Cercs - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 248 177
Adreça electrònica: a8029015@xtec.cat
Lloc web: agora.xtec.cat/ceipsantsalvador/
Horari:  
adreçar-se al telèfon de l’Escola per concretar.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.12.2020 | 08:57